DE PAREL

Recentebeoordeling


4 sterren uit 918 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij De Parel. Meer weten? Ontdek meer

28 feb 2024 om 18:27 Pittige spareribs waren weer heerlijk, bezorging super vriendelijk en snel
31 jan 2024 om 20:33 Was heerlijke nog warm
25 jan 2024 om 22:13 Kwaliteit van het eten is altijd geweldig, maar het wordt steeds 15 - 30 minuten te laat geleverd. Beide keren was de bezorgtijd bevestigd. Beetje jammer. Volgende keer ga ik wel halen. Spareribs waren de beste die ik dusver heb gehad. A++
14 jan 2024 om 20:11 Op tijd bezorgd maar had ook vroeg in de middag besteld. De bijbehorende warme groente was echter een koude salade. Bestelling dus niet goed gegaan. Keurig opgelost door 50% korting aan te bieden op een gerecht bij een volgende bestelling.
6 jan 2024 om 20:33 Het eten is heel goed maar je moet echt veelste lang wachten voor je het krijgt.
6 jan 2024 om 19:35 Er staat dat het binnen 20-45 minuten wordt bezorgd, maar elke keer als ik heb besteld staat er dat het een uur duurt. Vandaag heb ik na 1,5 uur toch maar gebeld waar mijn pizza bleef. Ze zeiden dat ze hem meteen in de oven zouden doen. Toen pas!
1 jan 2024 om 21:42 Eten was koud en bezorger was meer bezig met vrienden bellen dan met bezorgen erg slecht heb ik normaal nooit
31 dec 2023 om 9:41 Was erg lekker alleen waren ze de knoflooksaus vergeten
25 dec 2023 om 21:38 Voor t eerst hier besteld, verblijf hier een paar dagen. Eten was buitengewoon lekker. Betaalbaar. Snelle en vriendelijke bezorging. Een dikke aanrader.
23 dec 2023 om 21:47 Eten was goed
19 dec 2023 om 20:24 De kipdöner was heerlijk mals, lekkere salade erbij, brood en kruidenboter ook erg lekker, altijd erg vriendelijk bij bezorging
31 okt 2023 om 21:42 Eten was koud