DE PAREL

DE PAREL De lekkerste van het Noorden!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 801 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij De Parel. Meer weten? Ontdek meer

1 jul 2022 om 20:04 Goedenavond Vandaag 2- Doner schotel speciaal en 2 feta salade .hét eten was prima en ook erg lekker alleen ik had het eten besteld om 17:27 en ik had het eten pas om 19:11 nee daar had ik ook niet verwacht dat het zolang duurde helaas
30 jun 2022 om 19:55 nou het eten is er nog niet eens heb om 17:45 besteld en het is nu 20:00 bijna niet best
26 jun 2022 om 21:20 Iets te vroeg , verder prima .
26 jun 2022 om 18:50 Was lekker eten en was nog warm en ook nog een kwartier te vroeg we gaan er wel vakker bestellen dik geslaagd
23 jun 2022 om 8:47 Goed gegeten en bijna rond bestelde tijd geleverd
19 jun 2022 om 19:45 Eten was prima hoor maar moesten wel lang wachten.
7 jun 2022 om 0:13 Afgehaald, snel klaar. Lekker & compleet, aardappelschijfjes goed gekruid, salade incl soort penne..ook lekker van smaak. Genoeg Shoarma, eveneens goed gekruid, eea voor herhaling vatbaar
29 mei 2022 om 20:07 Dik binnen de bezorgtijd en lekker genoten van het eten
26 mei 2022 om 13:34 Pizza's waren heerlijk, helaas wat later bezorgd dan aangeven maar wij stonden op tijd die dag.
25 mei 2022 om 21:13 Eten smaakte goed, niet heel warm meer (terwijl ik vlakbij woon). Enige nadeel is dat ze elke keer veel te laat zijn zonder dit te melden. Bijna een uur te laat op een doordeweekse dag.
4 mei 2022 om 23:03 Eten vaak veel te laat, vandaag een half uur te vroeg. Eten is normaal goed te eten pizza was vandaag niet goed warm
27 apr 2022 om 22:22 Kapsalon zeer slechte kwaliteit.. Tosti aangebrand.. Pizza aangebrand..