DE PAREL

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 934 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij De Parel. Meer weten? Ontdek meer

17 mei 2024 om 19:11 lekkere smaak en lekker warm
13 mei 2024 om 23:31 Heerlijk eten,ruim voldoende. Genoeg keuze.
10 mei 2024 om 12:06 Over het algemeen hele vlotte bezorging. Etn, supergoed en lekker.
6 mei 2024 om 20:37 Wat wij wel moste was de saus Bijvoorbeeld knoflooksaus Misschien een ideetje Maar de rest smaakte super
5 mei 2024 om 19:59 We hadden een kinderpizza ham besteld, maar hebben 1 mee gekregen zonder. Smaakte er echter niet minder om. Heerlijk gegeten. We konden snel afhalen
25 apr 2024 om 14:08 Lekkere pizza en snelb ezorgd
22 apr 2024 om 10:13 Lekker en snel. Prima
15 apr 2024 om 19:52 De 1ste x toen ik bestelde had geen * Vrijdagavond besteld dikke 5* Perfect ...Ga zo door..dan bestel ik minimaal 1x per maand..Heerlijk.!!!
1 apr 2024 om 19:42 Heerlijk! Snel bezorgd. Superlekker vlees, absoluut niet droog vlees (wat sommige anderen zeker wel hebben)
1 apr 2024 om 18:56 Voor een keer prima eten. Alleen de bodem van de pizza's was wel erg aan de donkere kant en beïnvloedde daardoor de smaak wel. Bezorgtijd was zoals aangegeven.
22 mrt 2024 om 22:13 Goede kwaliteit en service
28 feb 2024 om 18:27 Pittige spareribs waren weer heerlijk, bezorging super vriendelijk en snel